Adrian Mihaila C.

Buna ziua,

Va multumesc inca o data pentru promptitudine si seriozitate.

Va doresc mult succes in activitatea desfasurata

Cele bune,

Adrian Mihaila C.

Adriana D.

Va multumesc din toata inima ,pentru ajutor!
Sunteti deosebiti...

July C.

Va multumesc pentru promtitudine si seriozitate!Mult succes in continuare!

Termeni si conditii

Accesarea si utilizarea acestui site presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare precum si a conditiilor descrise în această denegare de responsabilitate. Va rugam sa nu folositi acest website dacă nu sunteti de acord cu vreun aspect al Termenilor si conditiilor.

Site-ul www.licentelacerere.ro este un proiect online al carui obiectiv il reprezinta schimbul de idei in scopul documentarii si informarii precum si facilitarea accesului altor utilizatori la acesta. Utilizatorii au dreptul sa utilizeze oferta numai în scopuri legale. Toate materialele de pe acest site sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Serviciile sau produsele livrate catre dumneavoastra sunt complet originale, se afla in concordanta cu regulile academice generale, iar drepturile de autor pentru aceste servicii sau produse sunt si vor ramane proprietatea Licentelacerere.ro. Toate materialele de orice fel furnizate de catre companie prin intermediul site-ului si a serviciilor noastre, inclusiv orice informatii, imagini, sau documente sunt si vor ramane in orice moment proprietatea companiei.

Site-ul www.licentelacerere.ro isi propune sa ajute studentii in atingerea succesului la examenul de absolvire prin studiu si documentare si nu incurajeaza sub nici o forma plagiatul, oferind utilizatorilor interesati doar bibliografie, consultanta si suport logistic.

Lucrarile de licenta/disertatie sunt realizate in format Word si contin:bibliografie,note de subsol,grafice,anexe si sunt transmise clientului in format electronic.

Solicitarea realizarii unei prezentari power-point pentru lucrarea redactata, presupune plata unei sume suplimentare,stabilita in functie de numarul de slid-uri pe care trebuie sa-l contina prezentarea respectiva. Intrucat existenta in cadrul unei lucrari de licenta/disertatie a anexelor nu este obligatorie, clientul trebuie sa specifice in formularul de comanda daca in structura lucrarii doreste includerea sau nu a acestora, solicitarea introducerii acestora ulterior inceperii redactarii lucrarii presupunand costuri suplimentare.

Clientul va preciza in formularul de comanda toate detaliile pe care le are privind redactarea lucrarii (structura,bibliografie,ghid de elaborare,norme de tehnoredactare),si va transmite ghidul de redactare ce va trebui respectat in procesul de elaborare al lucrarii.Transmiterea ulterioara a ghidului de elaborare din necesitatea de a efectua modificari asupra lucrarii comandate conform acestuia, atrage costuri suplimentare din partea clientului.
De asemenea, clientul va specifica numarul de capitole pe care trebuie sa-l contina documentul solicitat, ponderea partii practice in cadrul acestuia si orice indicatii care trebuie avute in vedere in realizarea lucrarii.Incercam astfel sa ne ridicam la standardele clientului si sa evitam totodata refacerea partiala sau totala a unor capitole din lucrare, lucru ce ar influenta negativ respectarea termenelor de finalizare.

Lucrarile se realizeaza in trei etape, iar plata se efectueaza de asemenea in trei transe egale.
Elaborarea fiecarei parti din lucrare se face doar dupa confirmarea platii de catre client a sumei corespunzatoare acesteia.Pentru inceperea redactarii lucrarii comandate,clientul trebuie sa achite 1/3 din pretul comunicat,doar in aceste conditii comanda respectiva fiind considerata ferma.

Dupa inregistrarea platii, clientului ii este comunicata data la care va primi o parte din lucrare.Fiecare parte din lucrare se transmite integral, la data comunicata clientului.Nu vom da curs niciunei solicitari inaintate de client de a transmite draft-uri din lucrare, intrucat acest aspect nu face parte din procedura noastra de lucru.
Modificarile asupra continutului lucrarii (cu conditia sa nu depaseasca 10% din continut) sunt realizate de redactorii nostri in mod gratuit , iar modificarile de structura se realizeaza contra cost.
www.Licentelacerere.ro accepta maxim trei solicitari consecutive de revizuire a continutului unei lucrari, orice solicitare in plus fiind considerata exces fara circumstante atenuante.

Dupa intrarea in posesie a lucrarii comandate sau a unei parti din lucrare,clientul are obligatia de a verifica continutul si a ne comunica, in termen de 5 zile de la finalizare,daca acesta este conform cu cerintele sale , in caz contrar rezervandu-ne dreptul de a considera ca lucrarea livrata indeplineste toate conditiile de fond si forma.Nu vom da curs nici unei solicitari primite din partea clientului de a efectua modificari asupra lucrarii transmise, dupa expirarea termenului mai sus mentionat. Termenul de operare a modificarilor solicitate, in conditiile respectarii conditiilor de mai sus, este de 5 zile lucratoare.

Dupa primirea si verificarea primei parti din lucrarea comandata,clientul are obligatia de a achita suma aferenta redactarii partii a doua a acesteia in termen de 5 zile lucratoare.Neplata sumei respective in termenul specificat, ii confera redactorului dreptul de a anula comanda respectiva si de a prelua noi comenzi.
In cazul comenzilor de redactare cu termen de executie scurt, plata pentru redactarea celei de-a doua, respectiv celei de-a treia parti din lucrare trebuie efectuata de catre client in termen de maxim 3 zile de la primirea partii intai/partii a doua a lucrarii, orice intarziere in initierea platii conducand la prelungirea termenului de finalizare.

In conditiile in care clientul renunta la serviciile oferite de site-ul nostru din motive independente de noi , suma platita nu se returneaza.In conditiile in care www.Licentelacerere.ro nu a livrat la data agreata cu clientul o lucrare sau continutul unei parti din lucrare, are obligatia de a restui clientului suma achitata in avans pentru prestarea serviciului respectiv.

Intrucat toate lucrarile redactate de echipa noastra sunt verificate antiplagiat in sursele de pe internet cu programul : Plagiarism Detector ( varianta cu licenta) inainte de a fi transmise clientilor (la cererea clientului,forma finala a lucrarii poate fi livrata impreuna cu raportul antiplagiat emis de programul de verificare), nu vom lua in considerare nicio acuzatie de plagiat inaintata de client, ca urmare a verificarii efectuate cu programele antiplagiat ce se gasesc si se utilizeaza in mod gratuit pe internet.

NU VOR FI PRELUATE IN VEDEREA FINALIZARII LUCRARILE COMANDATE IN ANII PRECEDENTI SI REDACTATE PARTIAL.

www.Licentelacerere.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Pentru a fi in deplina legalitate, documentele puse la dispozitie pot fi utilizate doar in urmatoarele moduri:ca sursa suplimentara de documentare,ca sursa de idei pentru activitati de cercetare ,ca si bibliografie.
Aceste documente nu pot fi prezentate de catre utilizatori drept lucrari proprii in fata unei comisii de examen.
www..Licentelacerere.ro poate aduce modificari asupra termenilor si conditiilor de colaborare fara o informare prealabila, valabilitatea acestora incepand din momentul prezentarii pe site.

Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

www.Licentelacerere.ro , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui cursant, sau tutore legal care acceseaza serviciile educationale oferite.
Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, www.Licentelacerere.ro administreza in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate, datele personale care sunt furnizate.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.
Orice informatie furnizata de catre persoanele vizate va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de www.Licentelacerere.ro in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Securitatea datelor colectate si procesate

www.Licentelacerere.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.
Modificari ale politicii de securitate
Orice modificare a politicii de securitate va fi publicata in cadrul acestei pagini: www.Licentelacerere.ro.

Tehnoredactare computerizata si corectie text

Pentru serviciile de tehnoredactare text,se va efectua plata unui avans din suma stabilita,avans ce garanteaza fermitatea comenzii,urmand ca diferenta din suma sa fie achitata la finalizarea tehnoredactarii materialului(clientul va primi o selectie din documentul tehnoredactat pentru a verifica daca sunt respectate conditiile de forma si fond,urmand ca, ulterior platii finale, sa primeasca documentul integral).Pentru comenzile ce presupun tehnoredactarea unui numar mai mare de pagini, se accepta,dupa plata unui avans, esalonarea diferentei din suma in doua sau trei transe.
Clientul se obliga sa verifice corectitudinea,acuratetea textului si sa semnaleze eventualele erori aparute pe parcursul tehnoredactarii, pentru a fi remediate.

Pentru a solicita o oferta de pret pentru tehnoredactarea unui document, va rugam sa ne contactati la urmatoarele adrese: contact@licentelacerere.ro sau licentelacerere@yahoo.com.

Va multumim,
Echipa licentelacerere.ro