Adrian Mihaila C.

Buna ziua,

Va multumesc inca o data pentru promptitudine si seriozitate.

Va doresc mult succes in activitatea desfasurata

Cele bune,

Adrian Mihaila C.

Adriana D.

Va multumesc din toata inima ,pentru ajutor!
Sunteti deosebiti...

July C.

Va multumesc pentru promtitudine si seriozitate!Mult succes in continuare!

Despre noi

Despre noi

Sunteti student in ultimul an, examenul de licenta/dizertatie se apropie si nu dispuneti de timpul necesar pentru elaborarea lucrarii de absolvire?

Noi dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra prin serviciile de consultanta in redactarea lucrarilor de licenta/dizertatie,lucrarilor de grad, tezelor de doctorat,proiectelor de an, studiilor de cercetare,referatelor,etc., servicii pe care le prestam cu un inalt profesionalism.
In activitatea pe care o desfasuram acordam o importanta deosebita respectului fata de clientii nostri,incercam sa oferim servicii de calitate inalta si sa raspundem prompt tuturor solicitarilor primite.Garantam seriozitate,confidentialitatea informatiilor si originalitatea lucrarilor elaborate de personalul nostru specializat,unica sursa de documentare fiind cea bibliografica.
Echipa noastra de redactori realizeaza lucrari de licenta/dizertatie,lucrari de grad, teze de doctorat,proiecte de an,referate,studii de cercetare, doar la cererea clientului cu respectarea intocmai a indicatiilor acestuia,lucrari ce trec cu succes orice test al programelor antiplagiat.
Orice comanda devine ferma prin efectuarea platii a 1/3 din pretul stabilit, in termen de 5 zile lucratoare de la lansarea acesteia.Dupa expirarea acestui termen,redactorul ce a preluat comanda respectiva are dreptul de a o anula.

Domeniile in care redactam lucrari de licenta/dizertatie sunt : Management, marketing, contabilitate, drept,administratie publica, turism, comunicare, medicina, psihologie, jurnalism,litere, teologie, istorie, asistenta sociala, limba romana, stiinte politice, geografie, pedagogie, sociologie, relatii internationale, fizica,SNSPA.

NU REDACTAM LUCRARI IN DOMENIUL TEHNIC, INFORMATICA, INGINERIE,MATEMATICA,FIZICA,CHIMIE, BIOLOGIE.

Originalitatea lucrarilor este garantata prin verificarea acestora inaintea livrarii catre client, cu softul de detectare a plagiatului pe care il detinem.
Pe parcursul colaborarii noastre vom tine legatura permanent cu clientii nostri prin intermediul adresei de email sau telefonic, pentru ca acestia sa cunoasca in orice moment stadiul in care se afla redactarea lucrarii solicitate.
Pretul lucrarii se stabileste in functie de mai multe variabile cum ar fi:complexitatea acesteia, numarul de pagini, termenul de finalizare, domeniul din care face parte,etc.In momentul completarii formularului de comanda,va rugam sa introduceti o adresa de email valida si un numar de telefon la care va putem contacta (au existat situatii in care adresa de email nu a fost valabila,nu a existat nici un numar de telefon de contact,fiind astfel pusi in imposibilitatea de a raspunde solicitarii clientului).
Intrucat procesul de elaborare a lucrarilor de diploma este destul de amplu,bazat pe documentare aprofundata,ne rezervam dreptul de refuza comenzile al caror termen de executie este mai scurt de 10 zile lucratoare.

Realizarea lucrarilor,precum si efectuarea eventualelor modificari asupra acestora, are loc de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00, in week-end redactorii nostri fiind indisponibili.

Pentru mai multe informatii si detalii privind procedura de redactare, va rugam sa vizitati sectiunea Termeni si conditii.

Va asteptam sa apelati la serviciile noastre daca doriti o lucrare de diploma de calitate,originala si la un pret corect!

DATE DE IDENTIFICARE FISCALA:

MIRCIA ELENA ROXANA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
SEDIU SOCIAL: LOC.ROMAN,JUD.NEAMT
COD UNIC DE INREGISTRARE: 33799681
NR.DE ORDINE IN REGISTRUL COMERTULUI: F27/864/2014